Home     Links     Contact     Vacatures     Voorwaarden     BOVAG

Wij zijn nu ook dealer van Loekie kinderfietsen.

BOVAG

Openingstijden

Ma:  Gesloten
Di:  8.30-12.30 13.30-18.00
Wo:  8.30-12.30 13.30-18.00
Do:  8.30-12.30 13.30-18.00
Vr:  8.30-12.30 13.30-20.00 koopavond
Za:  8.30-16.00
Zo:  Gesloten

Volg ons:Kies voor zekerheid, kies voor BOVAG
Of het nu gaat om een nieuwe fiets, een occasion of om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. En uitstekende service natuurlijk. Dus kies je voor zekerheid, dan komt u bij ons! Ons bedrijf is aangesloten bij BOVAG en wij mogen onszelf dus een officiële specialist noemen. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar weer opnieuw worden gecontroleerd.

Duidelijke voorwaarden
Bij ons zijn op al uw aankopen de BOVAG algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn samengesteld in overleg met de Consumentenbond en de ANWB. Als u bij ons een gebruikte fiets aanschaft met een aankoopprijs van €250,- of meer, dan kunt u maarliefst 6 maanden lang aanspraak maken op BOVAG-garantie. Ook geldt op alle door ons uitgevoerde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden standaard 3 maanden garantie. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan kunt u als klant zelfs een beroep doen op bemiddeling door BOVAG.

Goed onderhoud is belangrijk
Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw fiets. BOVAG adviseert om uw fiets ten minste één maal per jaar voor een onderhoudsbeurt langs te brengen. Bij ons werken gediplomeerde technici die uw tweewieler in topconditie houden. Zo heeft u er zo lang en zo veilig mogelijk plezier van!

Voorwaarden nalezen?
BOVAG verkoopvoorwaarden geven u een gevoel van extra zekerheid, want alle afspraken zijn helder en duidelijk uitgewerkt. Wilt u de voorwaarden even op uw gemakje doorlezen? Dat kan natuurlijk.

De zekerheden van BOVAG:

  • BOVAG-bedrijven voldoen aan strenge kwaliteitseisen die jaarlijks worden gecontroleerd
  • BOVAG staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie
  • Duidelijke voorwaarden, samengesteld met de Consumentenbond en de ANWB
  • 6 maanden BOVAG Garantie op gebruikte fietsen vanaf €250,-
  • 3 maanden Garantie op reparatie- en onderhoudswerkzaamheden
  • Mogelijkheid tot BOVAG Bemiddeling
Voorstraat 51-53 - 3931 HC Woudenberg - T: 033 2863003 - E: info@gerdohardeman.nl